Expat Center East Netherlands - Regio ZwolleHet Expat Center East Netherlands verleent haar diensten in heel Overijssel, ook in Regio Zwolle, in aangepaste vorm. We ondersteunen bedrijven bij het aannemen van internationale medewerkers en denken met u mee als u de eerste stappen zet naar internationalisering van uw onderneming.

Wat kan het Expat Center voor u doen?

U kunt bij ons terecht voor algemeen advies wanneer u een kennismigrant wil aannemen. Tevens verzorgen we de IND formaliteiten zoals de aanvraag van erkend referent en regelen het hele traject van de aanvraag van de werk-en verblijfsvergunning. Kortom, we nemen u veel werk uit handen ! Daarnaast zijn we een centraal informatiepunt voor uw internationale collega’s (EU en non-EU) en organiseren we regelmatig sociale events en informatieve bijeenkomsten voor zowel HR als expats. Deze vinden meestal plaats in Twente.

Lokale dienstverlening voor expats en ondernemers

In Regio Zwolle werken we nauw samen met lokale partners op het gebied van Nederlandse taaltraining en sociale activiteiten.
Om zoveel mogelijk bedrijven te bereiken en onze kennis te delen werken we samen met Kennispoort Regio Zwolle.

Meer informatie?

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, want geen enkel begeleidingstraject is hetzelfde. Ons team is service gericht, gedreven en zal er alles aan doen om u en de expats snel en flexibel te helpen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen doen ? neem contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.