Expat Center East Netherlands-TwenteHet Expat Center East Netherlands verleent haar diensten in heel Overijssel, ook in regio Twente en de Achterhoek. We ondersteunen bedrijven bij het aannemen van internationale medewerkers en denken met u mee als u de eerste stappen zet naar internationalisering van uw onderneming.

Wat kan het Expat Center voor u doen?

U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies wanneer u een kennismigrant wil aannemen. Tevens verzorgen we de IND formaliteiten zoals de aanvraag van erkend referent en regelen we het hele traject van de aanvraag van de werk-en verblijfsvergunning en huisvesting via onze Relocation Service. Kortom, we nemen u veel werk uit handen ! Daarnaast zijn we een centraal informatiepunt voor uw internationale collega’s en organiseren we regelmatig sociale events en informatieve bijeenkomsten voor zowel HR als expats.

Lokale dienstverlening voor expats en ondernemers

Samen met ons netwerk van lokale partners bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, Nederlandse taaltraining en belastingen bieden we een brede dienstverlening aan ondernemers en hun internationale medewerkers.

Voor regio Twente wordt de soepele afhandeling van de eerste formaliteiten op één adres verzorgd, ons Welcome Center in het stadskantoor van Enschede. Uw nieuw aangekomen medewerkers krijgen praktische informatie van het Expat Center, worden geregistreerd in het register Basisregistratie Personen (BRP) en krijgen een Burger Service Nummer (BSN). De Immigratie&Naturalisatie Dienst (IND) is hier tevens aanwezig voor het uitreiken van de verblijfspas en afname van biometrie.
Deze service is met name bedoeld voor kenniswerkers die gaan wonen in regio Twente en gemeentes Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Borne, Almelo en Oldenzaal zijn aangesloten. Neem contact op met het Expat Center voor het maken van een afspraak en de details over openingstijden en kosten.

Meer weten?

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, want geen enkel begeleidingstraject is hetzelfde. Ons team is service gericht, gedreven en zal er alles aan doen om u en de expats snel en flexibel te helpen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen doen? neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.