Buddy

Door het aanstellen van een Buddy, voelt uw nieuwe medewerker zich snel thuis in Nederland en binnen de organisatie. De nieuwe medewerker leert sneller de bedrijfscultuur kennen en maakt kennis met ongeschreven regels die in iedere onderneming aanwezig zijn.

Taaltraining

Het kennen van de Nederlandse taal zorgt voor een snellere integratie. Schrijf uw medewerker in voor onze volgende cursus. In kleine groepen (max. 10 pers.) is
er ruimte voor persoonlijke aandacht en op maat gemaakte opdrachten.

Events

Jaarlijks organiseert het Expat Center zo’n 20 events. Denk aan informatieavonden over het Nederlandse belastingsysteem, gezondheidszorg en cv-trainingen voor meegereisde familieleden. Ook kunt u denken aan een bezoek aan Giethoorn of onze maandelijkse Meet & Greet.

Ontspanning

Op het gebied van sport, cultuur en uitgaan is er in Oost-Nederland/Twente van alles te ondernemen. Bovendien is Nederland klein, dus ook buiten onze regio is alles gemakkelijk te bereiken.

Vragen?

De toolbox voor HRM-adviseurs is in het Nederlands. Bij verwijzing naar detailpagina’s op onze website, komt u in het Engelse gedeelte terecht. Heeft u vragen? Uiteraard staan wij u graag persoonlijk te woord, in het Nederlands. U kunt ons bereiken door te bellen met +31 (0) 74 2503325, een e-mail te sturen naar info@ecen.nl of vul het contactformulier in.