Expat Center East Netherlands - DeventerHet Expat Center East Netherlands verleent haar diensten in heel Overijssel, zij het in Deventer en omgeving in aangepaste vorm. We ondersteunen bedrijven bij het aannemen van internationale medewerkers en denken met u mee als u de eerste stappen zet naar internationalisering van uw onderneming.

Wat kan het Expat Center voor u doen?

U kunt bij ons terecht voor algemeen advies wanneer u een kennismigrant wil aannemen. Tevens verzorgen we de IND formaliteiten zoals de aanvraag van erkend referent en regelen het hele traject van de aanvraag van de werk-en verblijfsvergunning.  Kortom, we nemen u veel werk uit handen ! Daarnaast zijn we een centraal informatiepunt voor uw internationale collega’s (EU en non-EU) en organiseren we regelmatig sociale events en informatieve bijeenkomsten voor zowel HR als expats. Deze vinden meestal plaats in Twente.

Lokale dienstverlening voor expats en ondernemers

Maak gebruik van ons netwerk van partners bijvoorbeeld op het gebied van Nederlandse taaltraining en belastingen.

Om zoveel mogelijk lokale bedrijven te bereiken en onze kennis te delen werken we in Deventer samen met Gemeente Deventer, MKB Deventer en Deventer Informatiestad.

Meer weten?

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel, want geen enkel begeleidingstraject is hetzelfde. Ons team is service gericht, gedreven en zal er alles aan doen om u en de expats snel en flexibel te helpen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen doen? neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.