Expat Center East Netherlands - Corona updateDe recent aangekondigde lockdown heeft verstrekkende gevolgen, maar gelukkig blijft het Welcome Center open! In het stadskantoor van Enschede kunnen kennismigranten gewoon terecht voor eerste inschrijving (en BSN), informatie van het Expat Center, ophalen van de verblijfspas en afname van biometrie.
Het Expat Center East Netherlands, gemeente Enschede en de Immigratie & Naturalisatie Dienst zijn zich ervan bewust dat deze belangrijke dienstverlening om de eerste formaliteiten na aankomst in Nederland te regelen door moet gaan.
We drukken onze klanten wel op het hart om een afspraak te maken, op tijd te komen (niet te vroeg, niet te laat), alleen degene die een afspraak heeft mag naar binnen en bij wijziging/annulering van de afspraak contact op te nemen met het Expat Center.

Tijdens de feestdagen is het Expat Center deels gesloten: van 28 december t/m 1 januari zijn we niet aanwezig. Het Welcome Center is tevens gesloten op 28 december. Op 4 januari zijn we je weer graag tot dienst.