Een van de belangrijke diensten van het Expat Center East Netherlands is de Relocation Service. Bedrijven die internationale werknemers aannemen worden ontzorgt bij de aanvraag van werk-en verblijfsvergunning en de nieuwe werknemer wordt persoonlijke assistentie geboden bij huisvesting. Deze service bestaat nu 1 jaar en loopt zeer goed, met veel tevreden klanten en een verdubbeling van het aantal geholpen klanten sinds de start.

Een greep uit de testimonials; van een Spaanse expat: “ The center has helped me a lot with all aspects of moving to a new country, specifically relocation and general information. I have found the people at the center very friendly and diligent in their work. Excellent overall impression”, van een trouwe klant uit Enschede: “Goed, vakkundig, snel. Collega’s weten van elkaars dossiers de stand van zaken”

Expat Center East Netherlands - Cornelieke Harreman van Relocation Services

 

Degene die specifiek voor deze dienstverlening is aangenomen en met de internationals op pad gaat is Cornelieke Harreman. Ze treed al in een vroeg stadium in contact met de opdrachtgever en de expat en adviseert bij het boeken van short stay accommodatie en zoekt naar permanente woonruimte. Tevens begeleidt ze bij de inschrijving bij de gemeente, afsluiten bankrekening, bezoek van scholen en geeft ze informatie over verzekeringen en diverse dagelijkse zaken.

Werkt u met internationals, of gaat u deze eerste stap nemen en kunnen wij u helpen met advies en praktische dienstverlening? Neem contact op met het Expat Center voor informatie: 074-2503325 of info@ecen.nl.

 

 

Cornelieke Harreman