Expat Buddy“Ik help mensen graag, ik spreek goed Engels, ik heb affiniteit met expats/internationals, ik woon in Twente”

Denk je bij alles Ja Ja Ja ! dan zijn we op zoek naar jou 😊
Het Expat Center East Netherlands zoekt vrijwilligers die via ons een Buddy willen zijn voor internationals/expats die in Twente wonen en werken. Zij komen voor werk naar Nederland en kunnen zelf (of de partner) wel wat hulp gebruiken bij de dagelijkse zaken, het opbouwen van een sociaal netwerk en het leren kennen van de regio.

Je zult voor ongeveer 3 maanden het aanspreekpunt zijn voor basic vragen en helpt de expat met zich thuis te voelen in zijn of haar nieuwe omgeving. Als de Corona regels het weer toelaten is b.v. een museum bezoek, winkelen, fietsen of terrasje pakken een perfecte manier om dit te realiseren. Tot dan zal veel online plaatsvinden.

Wil je meer weten? Stuur een email met een korte beschrijving van jezelf naar info@ecen.nl en we nemen contact met je op om details te bespreken.

Heb je internationale collega’s die gebruik willen maken van het gratis Expat Buddy program ? Zij kunnen een email sturen met hun gegevens zodat we contact kunnen opnemen en hen koppelen aan een Buddy.